Wat is het verschil tussen SPA Fruit en klassieke limonades?

Terug

Onze nieuwste Q & SPA®-vraag gaat over de additieven die in voeding voorkomen. Je kent ze waarschijnlijk wel als de beruchte E-nummers op voedingsetiketten... En ook (fris)dranken ontsnappen niet aan het fenomeen. Behalve SPA®, natuurlijk! 

“Weet jij eigenlijk wat je drinkt?”

Met deze vraag stuurden we onze reporter Laura de straat op voor een voxpop.

Als je SPA® Fruit vergelijkt met andere limonades, dan is het duidelijk: in SPA® Fruit zit niets dat je zelf ook niet in je lijf zou willen. Niet van natuurlijke oorsprong? Bewaarmiddelen? Vergéét het! In SPA® Fruit vind je enkel de beste, 100% natuurlijke ingrediënten. Plús het pure water van SPA®, natuurlijk!

Over additieven kom je alles te weten in dit artikel!

Wat wil je nog meer?

Heerlijke, natuurlijke ingrediënten, met weinig calorieën? Da’s prima! Maar duidelijke info op het etiket is ook een must. Met SPA® en SPA® Fruit zit je alweer helemaal goed, want je hebt géén vergrootglas nodig om alle nodige informatie te vinden, wat bij andere limonades soms wél het geval is. #geenkleinelettertjes. Meer weten over hoe je de info op voedingsetiketten ontrafelt? Neem je loep en volg het spoor!

Ga voor lekker, gezond én zoet!

Heb je het nu toch ook wel een beetje gehad met kunstmatig gezoete frisdranken en ben je op zoek naar smaakvolle, gezondere alternatieven? Dan kan je hier inspiratie opdoen voor drankjes die goed zijn voor je gezondheid én voor je humeur! Geen tijd voor zelfgemaakte, lekkere én verfrissende drankjes? Ga dan voor de fruitlimonades van SPA®Fruit of de gearomatiseerde waters van SPA® Touch.

Beter drinken. Beter leven.

Je ziet het: bij SPA® doen we er alles aan om je te helpen om gezonder te leven. Want beter leven, dat doe je óók door beter te drinken. Beter. En natuurlijker. Op je gezondheid! 

Waar kan ik SPA® kopen? 

Ontdek alle producten van de SPA®-familie

Spa Waters Image

Natuurlijke mineraalwaters

Natuurlijke mineraal-waters

Een geschenk van de natuur

Ontdek
Spa Fruit Image

Fruitlimonades

Heerlijk fruitige smaken en het pure water van SPA®

Ontdek
Spa Flavour Image

Waters met smaak

Puur water met een vleugje smaak

Ontdek