Veelgestelde vragen

Heb je een vraag of opmerking? Neem dan eerst even een kijkje in onderstaande lijst met veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Producten

Kan ik SPA®-producten via deze website bestellen?

De SPA®-producten zijn verkrijgbaar in de meeste supermarkten en drankhandels. Bovendien vind je ze ook in de horeca en in tankstations, krantenwinkels, nachtwinkels… Je kan onze producten niet via deze website bestellen, maar wel via de website van je supermarkt.

Bevatten de flessen van SPA® bisfenol A of ftalaten?
Nee! Bisfenol A (BPA) wordt gebruikt in sommige verpakkingen van voedingswaren, maar zit niet in de petflessen mineraalwater. Al onze petverpakkingen voldoen aan de strikte veiligheidsmaatregelen voor voedselveiligheid en zijn dus 100% veilig.
Ik heb een gluten-/ noten-/ koemelk-/ eierenallergie. Kan ik dan wel SPA®-producten drinken?
De producten van SPA® bevatten geen gluten, geen noten, geen koemelk en geen eieren of andere allergenen.
Is het waar dat het water van SPA® ijzer bevat en naar ijzer smaakt?

Er is een verschil tussen het water van SPA® in de supermarkt en het water dat je in SPA® aan publieke fonteintjes kan drinken.

  • De gebottelde waters van SPA® zijn mineraalarme, natuurlijke mineraalwaters die geen ijzer bevatten, op onbeduidende en onzichtbare microsporen na (< 0,005 milligram per liter).
  • Het water aan de fonteinen in SPA® is natuurlijk mineraalwater, dat van nature ijzer- en koolzuurhoudend is. Het bevat veel ijzer, dat direct wordt opgenomen door het lichaam voor het geoxideerd wordt door de zuurstof in de lucht. Deze medicinale eigenschap is al meer dan 4 eeuwen een van de fundamenten van het SPA®-water en het thermalisme. Dit water wordt niet gebotteld of verkocht.

Duurzaamheid

Is mineraalwater wel duurzaam?

Natuurlijke mineraalwaters behoren tot de meest milieuvriendelijke voedingsmiddelen op de Belgische markt. Ze hebben een heel lage CO2- en waterfootprint. En aan de bron wordt nooit méér water gewonnen dan de hoeveelheid die jaarlijks op natuurlijke wijze wordt aangevuld. Je kan dus met een gerust hart kiezen voor mineraalwater!

Wat doet SPA® op het gebied van duurzame ontwikkeling?

SPA® draagt duurzaamheid hoog in het vaandel. We werken al lang aan het bouwen van een duurzaam bedrijf in een duurzame wereld. Al sinds de 18de eeuw beschermen we een uniek natuurgebied - met ruim 13.000 hectare een van de grootste van Europa - om zuiver en natuurlijk mineraalwater te garanderen voor toekomstige generaties. We willen een leidersrol blijven vervullen op het vlak van maatschappelijke verantwoordelijkheid. Daarom leggen we de lat hoog voor het verminderen van onze voetafdruk.

Het Spa Mama Baby & Kids programma

Ik kreeg een unieke code van het SPA® Mama Baby-programma. Waar moet ik deze invullen?

- Kreeg je een unieke code voor een bon van € 5 in het kader van een SPA® Mama Baby-communicatie? Dan kan je deze invullen wanneer je je online inschrijft voor het SPA® Mama Baby-programma op www.spa.be. Binnen de 2 weken krijg je je bon thuis via de post.

- Kreeg je een unieke code (van 6 karakters) in het kader van de SPA® Kids-stickeractie? Dan kan je deze op de betaalpagina gebruiken wanneer je stickertjes bestelt op stickers.spa.be.

Kan ik verschillende spaarartikelen samen laten opsturen om minder verzendingskosten te betalen?

Indien er bij je bestelling meerdere spaarkaarten in dezelfde envelop zitten, wordt dit gerekend als een bestelling voor meerdere artikels.
Vergeet niet de verschillende artikels die je wil bestellen duidelijk te vermelden bij je overschrijving.

Bij bestelling van 2 artikels, krijg je € 2 korting op de transportkosten (-€ 1 per artikel). Dit betekent dat je in totaal € 8 moet storten.
Bij bestelling van minimum 3 artikels, stort je slechts € 3 transportkosten per artikel. Dit komt dus neer op € 9 voor 3 artikels, € 12 voor 4 artikels, enz.
Bij bestelling van minimum 10 artikels, stort je slechts € 2 transportkosten per artikel (-€ 3 korting per artikel).