NL / FR

Tips en tricks om meer water te drinken

Terug

De aanbevolen hoeveelheid water per dag is 1,5 tot 2 liter. Het is echter niet altijd gemakkelijk om zoveel te drinken. Volg onze tips en dan drink je meer water zonder het te beseffen.

Goede start

Begin je dag met een groot glas water om je metabolisme wakker te maken. Eindig je dag ook met een groot glas water om te ontspannen.

Met een rietje

Als je met een rietje drinkt, drink je doorgaans meer. Om meer water te drinken zonder te vervuilen, kan je meer ecologische rietjes uit bamboe, karton of aluminium gebruiken.

meer dorst door water

Lang leve de ijsblokjes

Voeg ijsblokjes toe aan je drankjes en smoothies. 4 ijsblokjes in je glas komen overeen met een half glas water. 

2.0

Er bestaan tegenwoordig ook leuke apps die je eraan herinneren om regelmatig te drinken. Gulps is er zo een. Je krijgt meldingen op je smartphone en kunt ook zien hoeveel je hebt gedronken. Op Plant Nanny kan een plant enkel overleven als je voldoende drinkt.  

Het zit allemaal in de fles

Neem steeds een fles water mee. Voor elke activiteit is er een aangepast formaat: onderweg, bij het sporten, op het werk, ...

water drinken afvallen

Varieer eens

Ben je het beu water te drinken? Breng je water op smaak met citroen, sinaasappel, pompelmoes, bosbessen, aardbeien, munt, tijm, ... Proef ook de waters met smaak SPA® TOUCH zonder toegevoegde suiker en vind hier nog meer inspiratie.

Water eten

Eet regelmatig voedingsmiddelen die veel water bevatten, bijvoorbeeld komkommer, sla, watermeloen, tomaat, courgette, ... 

Ontdek alle producten van de SPA®-familie

Spa Waters Image

Natuurlijke mineraalwaters

Natuurlijke mineraal-waters

Een geschenk van de natuur

Ontdek
Spa Fruit Image

Limonades

Heerlijk fruitige smaken en het pure water van SPA®

Ontdek
Spa Flavour Image

Waters met smaak

Puur water met een vleugje smaak

Ontdek