Low cocktails: pimp je drankjes met SPA Fruit

Terug

Cocktails zijn ondertussen een ingeburgerde traditie, maar voor veel mensen kan een teveel aan suiker of alcohol toch een probleem zijn. Daarom zijn low cocktails de nieuwste trend: cocktails met weinig of geen alcohol. Ze zijn een interessant alternatief voor iedereen die gezonder (en béter) wil drinken, om beter te leven. 

De basisingrediënten van low cocktails zijn telkens verse vruchtensappen, natuurlijke siropen en infusies op basis van planten. Het resultaat is een licht, verfrissend en gezond drankje dat niet moet onderdoen voor de smaak en beleving van een traditionele cocktail. Voor nog meer frisheid zijn er ook de limonades van SPA® Fruit, gemaakt met het water van SPA® Reine, fruitsappen en ingrediënten van 100% natuurlijke oorsprong. SPA Fruit® is laag in calorieën en bevat geen bewaarmiddelen of kunstmatige kleur- of smaakstoffen. 

Ontdek hier onze alternatieven voor suikerhoudende dranken. 

Wat denk je van een 100% natuurlijk verfrissende low cocktail of mocktail met SPA® Fruit? Yes please! Pimp je drankjes met de verfrissende low cocktail-ideetjes hieronder. 

Cheers! 

Low cocktail-idee #1: Virgin Mojito

Doe wat vers limoensap, wat muntblaadjes en SPA® Fruit in je glas. Voeg daar nog een ijsblokje of twee aan toe. Et voila! Een 100% natuurlijke én verfrissende low cocktail! 🤤 

Low cocktail-idee #2: Mango Berry Fizz

Proef de natuur in een glas met aardbei, verse munt en SPA® Fruit. De ideale low cocktail om je dorst te lessen. 🤤 

En wat denk je van dit alternatiefje: ijsblokjes van SPA® Fruit met verse besjes. Vullen, vriezen en verorberen! Mmmmm, geniet van je fancy versierde verfrissende drankjes! 💙

En ook met SPA® Intense of SPA® Reine kan je lekker aan de slag als je een zalige low cocktail of mocktail wil maken… 

Low cocktail-idee #3: Gimber Tonic

De Gimber Tonic is een eenvoudige maar heerlijke low cocktail die je maakt met SPA ® Intense en Gimber, een alcoholvrij alternatief op basis van gember. Je hebt nodig: 60 ml Gimber, SPA ® Intense, het sap van een kwart limoen, ijsblokjes en 2-3 schijfjes komkommer.  

Meng de Gimber en het verse limoensap in een glas gevuld met ijs. Vul het mengsel aan met SPA® Intense. Voeg de komkommerschijfjes toe als garnering. Klaar! 

Low cocktail-idee #4: Moscow Mule ‘light’

Wil je een meer uitgesproken smaak? Gebruik dan het sap van een halve limoen en wat muntblaadjes. Verder zijn je ingrediënten en werkwijze dezelfde als hierboven: 60 ml Gimber, SPA® Intense en 2-3 plakjes komkommer.  

Meng de Gimber en het verse limoensap in een glas gevuld met ijs. Vul aan met SPA® Intense. Voeg de komkommerschijfjes en muntblaadjes toe. Zo, nu heb je een low cocktail-versie van de Moscow Mule! Geniet ervan! 

low cocktails of SPA

Wil je lekker, licht en gezond?

Kies dan voor low cocktails met een laag alcoholgehalte. Ze zijn lekker, licht en gezond, én ze moedigen verantwoord drinken aan, zonder in te leveren op plezier of gezondheid. 

Kater? Water!

Water blijft ook je beste bondgenoot als je (iets te veel) gedronken hebt. Drink na elk alcoholisch drankje het beste een glas water. Zo ga je het uitdrogende effect van alcohol tegen en vul je je maag, waardoor je ook minder alcohol drinkt. En de volgende dag heb je gegarandeerd minder hoofdpijn. 

Blijf je hydrateren

Een goede hydratatie geeft je lichaam meer energie. Probeer elke dag het ideale streefcijfer van 1,5 liter water te halen. En wil je van gezonde, calorievrije dranken genieten en toch variëren qua smaak? Dat kan ook, met de smaakvarianten van SPA® Touch, gearomatiseerd zijn met bloemen- en fruitextracten. 

Blijf genieten van gezond genieten!

Ontdek alle producten van de SPA®-familie

Spa Waters Image

Natuurlijke mineraalwaters

Natuurlijke mineraal-waters

Een geschenk van de natuur

Ontdek
Spa Fruit Image

Fruitlimonades

Heerlijk fruitige smaken en het pure water van SPA®

Ontdek
Spa Flavour Image

Waters met smaak

Puur water met een vleugje smaak

Ontdek