NL / FR

Welk water gebruiken voor zuigfles?

Terug

Op advies van haar vroedvrouw heeft Laurence voor SPA® Reine gekozen. Door zijn constante samenstelling, die uitzonderlijk arm is aan minerale zouten, is SPA® Reine bijzonder geschikt voor de voeding van de allerjongsten en de moeders die borstvoeding geven.

Laurence is een 30 jarige Limburgse ondernemer en mama van twee. Ze heeft een zoon, Julien, van 2,5 jaar en een dochter, Lily, van 6 maanden oud. Ze is het gezicht achter « As cooked by Ginger », een foodblog die focust op gezond genieten. Ze ontwikkelt voornamelijk recepten en is foodstyliste en foodfotograaf. Laurence is ambitieus en gedreven, zonder uit het oog te verliezen wat écht belangrijk is, haar gezinnetje en familie en vrienden. Ze omschrijft zichzelf als een echte levensgenieter!

Stapt uw baby over op flesvoeding? U weet niet welk water u moet gebruiken om zijn flesje te bereiden? We leggen u alles uit!


Zeer mineraalarm water

Kinderartsen raden aan om zeer mineraalarm water te gebruiken met de vermelding “geschikt voor de bereiding van babyvoeding”. Zeer mineraalarm water heeft een droogrest van minder dan 50 mg/l. Dit water bevat zeer weinig nitraten, stoffen die bijzonder schadelijk zijn voor kinderen jonger dan 6 maanden. Een zuigeling is immers bijzonder gevoelig voor nitraten die, na hun transformatie in nitrieten, kunnen leiden tot zuurstofgebrek in het bloed. Het water van SPA® Reine is zeer mineraalarm water, want het heeft een droogrest van slechts 38 mg/l. Moeders en baby’s van alle leeftijden kunnen het dus zonder gevaar drinken.

Geeft u nog borstvoeding? Drink dan zuiver water en let op uw voeding. Beide bepalen de kwaliteit van de moedermelk.

Welk water voor in de zuigfles

37°C

Om een flesje te bereiden is zeer mineraalarm water met een perfecte bacteriële kwaliteit aanbevolen. De kwaliteit van de melk verandert zo niet en de nieren en het spijsverteringsstelsel van de zuigeling, die nog niet volgroeid zijn, worden niet te veel belast. De ideale temperatuur van het water in de fles is natuurlijk 37°C, dezelfde temperatuur als van het lichaam en de moedermelk. 

SPA® Reine, uiterst mineraalarm water ideaal voor baby's 

Met een droogrest van slechts 38 mg/l is SPA® Reine een van de meest mineraalarme waters. Gefilterd in het hart van de Belgische Hoge Venen, biedt het de enorme zuiverheid en zachtheid van een uniek, natuurlijk mineraalwater. Door zijn constante samenstelling, die uitzonderlijk arm is aan minerale zouten, is het bijzonder geschikt voor de voeding van de allerjongsten en de moeders die borstvoeding geven. Bovendien ondersteunt SPA® Reine de Belgische Vereniging voor Kindergeneeskunde.

Water zuigfles baby

Ontdek alle producten van de SPA®-familie

Spa Waters Image

Natuurlijke mineraalwaters

Natuurlijke mineraal-waters

Een geschenk van de natuur

Ontdek
Spa Fruit Image

Limonades

Heerlijk fruitige smaken en het pure water van SPA®

Ontdek
Spa Flavour Image

Waters met smaak

Puur water met een vleugje smaak

Ontdek