NL / FR

Onze duurzame initiatieven

Alles wat we je te bieden hebben, danken we aan de natuur. Daarom is het zo belangrijk dat we alles doen om duurzaam te ondernemen en de natuur te beschermen. Hoe we duurzaam ondernemen in de praktijk zetten, is gebaseerd op vier fundamentele pijlers: Puur, Lokaal, Groen en Samen.

Lees meer

Puur

Ons natuurlijk mineraalwater halen we uit ons waterwinningsgebied in Spa. Wij beschermen dit unieke natuurgebied met heel veel zorg, zodat we het intact en puur kunnen houden om zo de zuiverheid van onze mineraalwaters te garanderen.

Groen

We zijn ambitieus als het om duurzaamheid gaat. We zijn dan ook trots dat we de eerste mineraalwater-groep in Europa zijn, waarvan alle merken 100% CO2-neutraal zijn.

Lokaal

Bij het werken aan duurzaamheid, is lokaliteit belangrijk. In verschillende opzichten. Om te beginnen geven we de voorkeur aan lokale leveranciers bij ons inkoopbeleid. 90% van onze (grondstof) toeleveranciers is gevestigd binnen een straal van 500 kilometer rond de fabrieken.

Samen

Het is geen nieuw inzicht, maar samen bereik je veel meer dan individueel. Daarom werken we intensief samen met verschillende lokale partners.

We gaan verder

Meer weten over onze duurzaamheidsstrategie en initiatieven?
Kijk dan op Source of Change.

Source of Change