Tijd voor de examens!

Terug

De laatste rechte lijn voor de vakantie is ingezet. Tijd voor feestjes, vrienden, familie... Maar eerst nog een laatste obstakel (en geen kleintje!): Slagen voor de examens. 

Maak je maar geen zorgen, want hersenen die goed voorbereid zijn, winnen sowieso! En weet je wat? SPA® drinken kan alles veranderen op D-day... Hieronder vertellen we je er alles over. 

Een goed gehydrateerd brein, da’s de sleutel tot succes!

Het lijkt misschien wat makkelijk... maar toch is het waar. Onze hersenen bestaan voor ongeveer 80% uit water, dat is echt gigantisch veel. Een kleine uitdroging kan zo de hele denkmachine laten vastlopen. We hebben dus een gouden raad voor tijdens de examens: Drink water, drink SPA®! Door je hersenen gehydrateerd te houden, zal jij je beter kunnen focussen en stijgen zo je kansen op slagen. Trouwens, herken jij de signalen van uitdroging? Ontdek ze in dit artikel.

Een flesje SPA® op de tafel brengt zekerheid... zeker weten!

Heb jij ze al gezien? De studenten die een flesje water op tafel hebben staan tijdens hun examens. Je hebt misschien stiekem zelfs gedacht: “Kunnen ze echt geen 2u zonder drinken?!”... en toch... Hoewel er sowieso een placebo-effect is door je flesje op tafel te hebben, zal het nemen van een slokje water je helpen om je beter te concentreren en je gedachten op een rijtje te houden. Ons lichaam (en dus ook je brein) is continu gedehydrateerd; daarom is het altijd handig om een flesje water bij de hand te hebben tijdens je examens. 

En als je af en toe eens wilt afwisselen, kan je kiezen voor de waters met smaak van SPA® Touch. Ontdek de heerlijk verfrissende smaakcombinaties: puur mineraalwater met of zonder bubbels, zonder calorieën, suikers of kunstmatige toevoegingen. Geniet van 100% natuurlijk plezier.

Daar sta je dan, klaar voor de grote dag. Je flesje SPA® staat klaar om je te steunen tijdens de laatste sprint. Je schrijft, neemt een slok, je herbegint en daar is het dan: De examens zitten erop... Leve de vakantie!

Ontdek alle producten van de SPA®-familie

Spa Waters Image

Natuurlijke mineraalwaters

Natuurlijke mineraal-waters

Een geschenk van de natuur

Ontdek
Spa Fruit Image

Fruitlimonades

Heerlijk fruitige smaken en het pure water van SPA®

Ontdek
Spa Flavour Image

Waters met smaak

Puur water met een vleugje smaak

Ontdek