Water met smaak, gezond water

Terug

Water blijft de meest gezonde drank. Maar soms is het wat eentonig… Wissel eens af en kies voor een vleugje originaliteit in je dag, dankzij de waters met smaak zonder toegevoegde suiker. 

Water met smaak, wat is dat nu juist? 

Het is mineraalwater waar we aroma’s aan toevoegen die van synthetische of natuurlijke oorsprong kunnen zijn, zoals bij SPA®Touch. De natuurlijke aroma’s moeten via een natuurlijk proces worden bekomen, bijvoorbeeld door koken, stomen of fermentatie. Er bestaan niet-bruisende en bruisende waters met smaak. U kunt het thuis zelf bereiden of het reeds gemengd drinken uit het assortiment SPA®Touch.

Huisbereid

Je kunt ook koud water van een heerlijke smaak voorzien. Deze techniek kan je gemakkelijk zelf proberen. Giet mineraalwater in een kruik en doe er de vruchten, groenten, kruiden en specerijen bij die je lekker vindt. Zet de waterbereiding in de koelkast en laat ze gewoon trekken. De truc? Geduld! Om het water veel smaak te geven, laat je het best een volledige nacht in de koelkast. Citroen/gember, tijm/komkommer, rode vruchten/munt… Laat je creativiteit de vrije loop.


Drinkklaar

Geen zin of geen tijd om zelf uw water met smaak te bereiden? Dan is SPA® Touch echt iets voor u! Spa Touch® is de heerlijke combinatie van het mineraalwater SPA® Reine met verrassende aroma's. In tegenstelling tot fruitwaters, limonades en frisdranken, bevatten de gezonde waters met smaak SPA® Touch geen calorieën, suiker, zoetstoffen en kunstmatig toegevoegde stoffen. Ze bestaan uit ingrediënten die 100% van natuurlijke oorsprong zijn. Proef de 11 ongeziene smaken, met of zonder bruis.

Smaak, maar geen suiker

De waters met een vleugje smaak van SPA bevatten geen suiker. Ze halen hun aroma’s uit plantenextracten: fruit, groenten, aromatische planten, specerijen... Ze kunnen ook worden verrijkt met vitaminen en mineralen. 


Een bondgenoot tijdens je dieet

Met nul calorieën op de teller, zijn de gezonde waters met smaak dé partner om je dieet vol te houden. Om het organisme te draineren en het gewichtsverlies en de afvoer van toxines te bevorderen, raden we aan om 1,5 tot 2 liter water per dag te drinken. Dankzij de waters met smaak zonder suiker of calorieën, is dit doel plots gemakkelijker te bereiken.

Ontdek alle producten van de SPA®-familie

Spa Waters Image

Natuurlijke mineraalwaters

Natuurlijke mineraal-waters

Een geschenk van de natuur

Ontdek
Spa Fruit Image

Fruitlimonades

Heerlijk fruitige smaken en het pure water van SPA®

Ontdek
Spa Flavour Image

Waters met smaak

Puur water met een vleugje smaak

Ontdek