Een puur water in een gezonde omgeving

Terug

Water en biodiversiteit zijn nauw met elkaar verbonden, omdat de zuiverheid van water erg afhankelijk is van de kwaliteit van zijn omgeving. Daarom doen we er bij SPA® alles aan om rond onze bronnen een positieve invloed uit te oefenen op de bodem en de biodiversiteit.  

Hoe we dat doen? Dat legt onze ambassadrice Tatyana Beloy uit aan de hand van jullie vragen!

Een beschermd natuurgebied

We beschermen al meer dan 130 jaar een brongebied van 13177 hectare, wat overeenkomt met zo’n 26.000 voetbalvelden! Met het park zorgen we niet enkel mee voor het behoud van het waardevolle landschap, maar we beschermen ook het milieuerfgoed. In het park vind je ook een uitzonderlijke flora en fauna, terwijl landbouw en industrie er verboden zijn. Elk risico op vervuiling is dus uitgesloten.

Meer concrete acties

We hebben dus een erezaak gemaakt van de bescherming van onze bronnen. Maar daar laten we het niet bij. We zetten ons ook heel concreet in voor duurzaamheid en CO2-neutraliteit, om de zuiverheid van ons water te blijven garanderen. En het is dankzij al deze acties dat we in staat zijn geweest om het B Corp-certificaat te behalen. 

B Corp-certificering

Waarom een B Corp-certificaat? Omdat het een certificering is die bedrijven beloont die zowel voldoen aan maatschappelijke als aan milieueisen. Met andere woorden, bedrijven die er niet naar streven om de beste merken TER wereld te zijn, maar de beste merken VOOR de wereld. Hier kan je meer lezen over onze B Corp-certificering.

Samen in actie!

Wilt je iets doen voor het milieu? Dat kan. Met het SPA® Reine Eco Pack van 5 liter geniet je van het zuiver water van Spa® Reine in een praktische en meer ecologische verpakking, die tot 65% minder plastic bevat vergeleken met 6x1l pack. Ontdek hier alle voordelen.

Elke druppel wordt een grote rivier

We werken elke dag aan de bescherming van natuurlijke ecosystemen. En elke dag gebruiken we duurzamere methodes. Omdat we, als eco-verantwoordelijk merk, de plicht hebben om het goede voorbeeld te geven. Want elk van ons heeft, op zijn eigen manier en door zijn eigen bijdrage, de macht om van de wereld een betere plek te maken voor toekomstige generaties.

Ontdek alle producten van de SPA®-familie

Spa Waters Image

Natuurlijke mineraalwaters

Natuurlijke mineraal-waters

Een geschenk van de natuur

Ontdek
Spa Fruit Image

Fruitlimonades

Heerlijk fruitige smaken en het pure water van SPA®

Ontdek
Spa Flavour Image

Waters met smaak

Puur water met een vleugje smaak

Ontdek