Heb je al eens aan water met smaak gedacht?

Terug

Jezelf hydrateren is essentieel. En de beste manier om dat te doen? Anderhalve liter water drinken per dag. Maar… dat lukt niet altijd. Waarom zou je van dat ‘moetje’ niet iets leuks maken, door te variëren met alle smaken van gearomatiseerde waters? We geven je 4 goede redenen om je nieuwe favoriete drankje te ontdekken. 


1. Water met smaak is niet altijd gesuikerd

Klopt. In elk geval toch voor SPA® Touch. Dat is suikervrij en bevat geen calorieën. Bekijk dus voor je een water met smaak koopt het etiket en de samenstelling aandachtig, om te controleren of het geen suikers of additieven bevat.

2. Kinderen vinden water met smaak lekkerrr

Een volwassene snapt waarom anderhalve liter water drinken per dag belangrijk is. Maar voor een kind tussen de frisdranken en andere suikerhoudende dranken is het toch een ander verhaal! Geef hun dus water met een smaakje. Ze zullen dol zijn op alle verschillende smaakvariaties. Zo wordt het kinderspel om ze in de loop van de dag anderhalve liter te laten drinken.  

3. Water met smaak is 100% natuurlijk

Inderdaad: een heerlijk water met smaak zoals SPA® Touch is eigenlijk gewoon een combinatie van natuurlijke vruchtenaroma’s en puur water. En er is voor ieder wat wils: aan jou dus, om te kiezen welke smaken je lekker vindt. En wat je ook kiest, je blijft altijd perfect gehydrateerd, want het water is op geen enkele manier veranderd. Het is alleen maar gearomatiseerd.  

4. Water met smaak is goed voor de gezondheid

Eigenlijk moeten allemaal elke dag water drinken. Kiezen voor SPA® Touch is dan vooral kiezen voor… water! Puur water zonder suikers en met énkel aroma’s van natuurlijke oorsprong. Zo kan het dat SPA® Touch perfect voldoet aan onze dagelijkse behoeften qua hydratatie. Zorg er dus voor dat je ’s zomers, maar eigenlijk het hele jaar door, de reflex hebt om altijd een water met een smaakje bij de hand te hebben. 

touch

Als je kiest voor gearomatiseerde SPA® Touch, kies je voor een drankje, dat gemaakt is van puur SPA®-water, zonder calorieën, suikers of kunstmatige toevoegingen. Daardoor zijn deze waters heel goed voor je gezondheid. Je kan jezelf dus volop verwennen met alle beschikbare fruitige smaken. Je lichaam bedankt je alvast, dus... Op je gezondheid!! 

Ontdek alle producten van de SPA®-familie

Spa Waters Image

Natuurlijke mineraalwaters

Natuurlijke mineraal-waters

Een geschenk van de natuur

Ontdek
Spa Fruit Image

Fruitlimonades

Heerlijk fruitige smaken en het pure water van SPA®

Ontdek
Spa Flavour Image

Waters met smaak

Puur water met een vleugje smaak

Ontdek