Beter drinken. Beter leven.

Placeb’eau: de pil die je beter doet drinken!​

Wordt “beter drinken” ook jouw goede voornemen? Dan hebben we voor jou Placeb’eau ontwikkeld, de pil die je helpt om voldoende water te drinken. Wat er in de pil zit? Helemaal niets… Zorg er gewoon voor dat je ze 8 keer per dag inneemt met een groot glas puur SPA®-water… Klinkt dat heel geheimzinnig? Da’s een beetje de bedoeling… Je komt er alles over te weten op onze Placeb’eau-pagina! ​

Ontdek Placeb'eau hier.

Beter drinken, dat is:

Beter drinken. Beter leven. Straatinterviews.

Je helpen om beter te drinken en daardoor beter te leven? Dat begint met naar je te luisteren. Tatyana Beloy zocht de Belgen op straat op, om daar naar hun mening te luisteren. Daar gaan we!

Beter drinken, da’s zuiverder drinken.​

Beter drinken is zuiver en ongerept water drinken. Water dat ontspringt in de Venen, die met hun 13.177 hectaren één van de grootste onaangeroerde natuurgebieden zijn van Europa. ​

Omdat de zuiverheid van ons water ervan afhangt, bewaken we dit natuurgebied al meer dan 130 jaar liefdevol, om het zo zuiver en ongerept mogelijk te houden. Omdat wat van nature al zuiver is, niet meer gezuiverd hoeft te worden.

Beter drinken, da’s natuurlijker drinken.

Beter drinken betekent kiezen voor dranken met 100% natuurlijke ingrediënten. Zoals SPA® Touch, licht gearomatiseerde waters met toetsen van fruit, groenten, verse kruiden of specerijen... Of voor SPA® Fruit, limonades op basis van natuurlijk vruchtensap, zuiver water, bietsuiker of natuurlijke zoetstoffen. Niets anders.

Beter drinken, da’s duurzamer drinken.

Beter drinken betekent kiezen voor 100% koolstofneutrale dranken die het milieu en de biodiversiteit respecteren. ​

Alles wat we jou te bieden hebben komt uit de natuur. Daarom doen we er alles aan om onze sociale verantwoordelijkheid te nemen en het milieu te beschermen. Zo wordt het waterwinningsgebied van SPA® geprezen om zijn positieve impact op de biodiversiteit. We zijn er ook trots op dat we de eerste mineraalwatergroep in Europa zijn met een volledige portefeuille van 100% koolstofneutrale merken.

Beter drinken, da’s genoeg drinken.

Beter drinken betekent jezelf genoeg hydrateren. Zo blijf je gezond en bewaar je je fysiologisch evenwicht. Hydratatie doet giftige stoffen uit het lichaam verdwijnen. Dat gebeurt door de nieren, die dit soort "afvalstoffen" uit ons lichaam afvoeren. De beste manier om dit te doen? Water drinken. Tussen 1,5 en 2 liter per dag. En als je gaat voor hydratatie én variatie, dan zijn er SPA® Touch en SPA® Fruit.​

De “Beter drinken. Beter leven.”-Academie.

Om je te helpen om beter te drinken en toch ook plezier te blijven hebben, lanceert SPA® de “Beter drinken. Beter leven.”-Academie. Het hele jaar lang animeren experts en influencers de evenementen rond beter drinken om beter te leven. Verwacht je maar aan tal van weetjes, tips & tricks van onze “Beter drinken. Beter leven.”-Academie!