Gezonde dranken met SPA: kombucha, matcha en zelfgemaakte ijsthee

Terug

Hydratatie is essentieel voor een gezonde levensstijl, maar soms is het toch niet zo makkelijk om voldoende water te drinken. Volgens de statistieken drinken ongeveer twee Belgen op drie niet genoeg water. SPA® wil jouw hydratatiepartner zijn. Daarom stellen we je een inspirerende hydratatieroutine voor, die je helpt om beter te drinken, om beter te leven. 

's Ochtends 

Veel mensen kunnen 's morgens niet zonder hun kopje koffie, maar wist je dat te veel koffie drinken gevaarlijk kan zijn voor je gezondheid?  

Als je je dag begint met een kop thee of heet citroenwater kan je je metabolisme stimuleren. Zo bereid je je lichaam voor op de dag die komt. Kombucha is een gefermenteerde zoete theedrank, die de laatste jaren alsmaar populairder is geworden. Met zijn pittige smaak is het een gezond en verfrissend alternatief voor frisdrank en vruchtensap met een hoog suikergehalte. 

10-11 uur 

Een goede tip: houd altijd een fles SPA® Touch bij de hand. Kies en varieer met ons assortiment gearomatiseerde bruisende en niet-bruisende waters: munt, citroen, perzik... Zo blijf je fris en gehydrateerd. 

Lunch 

Wie lunch zegt, zegt hydratatie. Je  mag dus zéker je lunch afronden met een zelfgemaakte ijsthee op basis van SPA® Reine. Zo’n zelfgemaakte ijsthee is ook een gezond alternatief om je vochthuishouding op peil te houden. Door zakjes met thee van goede kwaliteit te gebruiken en vers fruit toe te voegen voor een natuurlijke smaak, maak je een gezond én verfrissend drankje. 

Sport 

Tijdens een flinke sportsessie of fysieke inspanning doe je er goed aan om je voldoende en regelmatig te hydrateren. Dat helpt om je lichaamswarmte te regelen en zweetverlies te compenseren. Zorg er dus voor dat je je SPA®-water altijd bij de hand hebt: tijdens het sporten, maar ook in de auto of op het werk. 

Diner 

Na een goede maaltijd gaat er niets boven SPA® Intense. Een glas bruiswater kan dan namelijk helpen bij de maagtransit. En afsluiten doe je met een kopje kamillethee met SPA® Reine. Zo help je om je lichaam voor te bereiden op een goede nachtrust. Ontdek waarom SPA® Reine het ideale theewater is. 


Energie doorheen de dag met Qallo

Heb je wel eens nood aan een extra boost energie gedurende de dag? Dan zijn traditionele energiedrankjes zeker niet de oplossing. Ben je op zoek naar een gezond alternatief hiervoor? Dan is onze partnership met Qallo zeker iets voor jou. Het is een suikervrije energizer, verrijkt met B-vitaminen en natuurlijke cafeïne die je de boost geeft die je nodig hebt. Combineer Qallo met het pure water van SPA® en geniet ervan! Meer weten over Qallo? Die informatie vind je hier.Het is duidelijk: voldoende water drinken is cruciaal als je gezond wilt leven. En om je hydratatie op peil te houden, drink je best genoeg water van SPA®. Nog een tip: neem gezonde dranken zoals kombucha, matcha en zelfgemaakte ijsthee op in je dagelijkse routine. 

Ontdek alle producten van de SPA®-familie

Spa Waters Image

Natuurlijke mineraalwaters

Natuurlijke mineraal-waters

Een geschenk van de natuur

Ontdek
Spa Fruit Image

Fruitlimonades

Heerlijk fruitige smaken en het pure water van SPA®

Ontdek
Spa Flavour Image

Waters met smaak

Puur water met een vleugje smaak

Ontdek