NL / FR

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en jouw gebruiksgemak te verbeteren.

Homepage

Spa. Op het leven

Elke druppel water reist miljarden jaren over de aarde. Als regen, ijs of sneeuw. Door rivieren en oceanen. Steeds opnieuw. Maar pas wanneer zo'n druppel in het natuurgebied van Spa belandt, maakt hij een ondergrondse reis van jaren, waar de natuur hem zuivert tot z'n beste vorm ooit. Maak de ondergrondse reis.

Ontdek het hier

Producten

Oorsprong

De natuurlijke mineraalwaters van Spa worden na een lange ondergrondse reis gewonnen in het hart van de Venen. We doen er al meer dan 125 jaar alles aan om dit natuurgebied zo intact en puur mogelijk te houden en zo de zuiverheid van onze mineraalwaters te garanderen.

Ontdek hoe we onze unieke waters en ons natuurgebied beschermen.

Ga op ontdekking

Spa Mama Baby & Kids

Water is leven. Groeien. Openbloeien. Daarom is alleen het zuiverste goed genoeg voor jou en je baby. Spa Reine omringt alle (toekomstige) mama’s met de grootste zorg... en natuurlijk ook met leuke extraatjes.

Meer informatie

Over ons

Water is de drijvende kracht achter het leven en daar wil jij met volle teugen van genieten. Daarom zorgen wij er bij Spa al meer dan 125 jaar voor dat onze mineraalwaters zo puur mogelijk zijn. Want een rijk leven verdient een puur water.

Spa. Op het leven.

Lees meer over Spa

Alles over water

Water is de bron van alle leven.

Maar waarom is het zo belangrijk?
Welke verschillende soorten water kan je onderscheiden?
En hoe maken de mineraalwaters van Spa het verschil?

Lees alles over water