Blijf puur. Blijf SPA®.

Bekijk de video

Blijf jezelf de puurheid geven die je verdient. ​ Niet nu. Niet tijdelijk. Maar altijd. Voor altijd. ​

Geef je lichaam de puurheid die het verdient

SPA® wordt natuurlijk gefilterd door de rotsen in de Ardennen en komt niet in contact met kunstmatige stoffen en bewaarmiddelen.  SPA wordt verdeeld maximaal 500 kilometer van onze bottelarij in Spa. Daarnaast is SPA® ook 100% klimaatneutraal. En stap voor stap verlagen we onze CO2-uitstoot, waardoor we alsmaar minder moeten compenseren.

Zonder chemische noch microbiologische behandeling

Mineraalwater wordt rechtstreeks bij de bron gewonnen en gebotteld. Het heeft een oorspronkelijke zuiverheid die tegen elke vorm van vervuiling beschermd moet worden. Het ondergaat geen enkele chemische of microbiologische behandeling. De samenstelling ervan is stabiel en uniek, en hangt af van de bron en het soort gesteente dat het tijdens zijn ondergrondse reis tegenkomt, waarbij het wordt geladen met mineralen (magnesium, calcium, bicarbonaten...). 

Onze lokale roots

Bij het werken aan duurzaamheid, is lokaliteit belangrijk. In verschillende opzichten. Om te beginnen distribueren we onze producten maximaal 500 kilometer van onze bottelarij in Spa. We geven ook de voorkeur aan lokale leveranciers bij ons inkoopbeleid. 90% van onze (grondstof) toeleveranciers is gevestigd binnen een straal van 500 kilometer rond de fabrieken.

Meer weten

Natuurlijk gefilterd door de rotsen in de Ardennen

Onze mineraalwaters worden gewonnen in Spa, in een van de grootste beschermde natuurgebieden van Europa. Wij beschermen dit gebied met heel veel zorg, zodat we het intact en puur kunnen houden om zo de zuiverheid van onze mineraalwaters te garanderen. Bovendien regent het in Spa gemiddeld 1,5 keer meer dan in de rest van België. De grondlagen worden dus voortdurend aangevuld en raken niet uitgeput. Zo kunnen jij én de toekomstige generaties blijven genieten van dit uiterst zuivere mineraalwater.

regen

Het water van regen en sneeuw sijpelt langzaam door de verschillende geologische lagen.

De ondergrond

De ondergrond van de Venen is dankzij miljoenen jaren van geologische evolutie een buitengewoon goede natuurlijke filter.

water

Hierdoor is het water van SPA® uitzonderlijk zuiver en heeft het een laag gehalte aan minerale zouten.

Duik de grond in!

Veenmos

Turf7.000 - 10.000 jaar oud

Zand50 miljoen jaar oud

Vuursteen klei100 miljoen jaar oud

Kwartsiet & Fylliet500 miljoen jaar oudSPA® Reine: Filtering 2-3 jaar / SPA® Intense: Filtering 4-5 jaar

Kalksteen350 miljoen jaar oudToevoeging van natuurlijk koolzuur / SPA® Finesse: Filtering ca. 50 jaar

Een lange ondergrondse reis

Druppels water, afkomstig van regen en sneeuw, sijpelen door de verschillende grondlagen die door miljoenen jaren evolutie gevormd zijn. Op die manier worden ze natuurlijk gefilterd en gezuiverd. Zo krijgen de waters van SPA® hun unieke karakter: uiterst zuiver en mineraalarm.

Dompel je onder in het hart van de Venen

Klaar voor een unieke ervaring? Kies zelf de richting van deze 360° reis!