Waarom is mineraalarm water juist goed voor mijn kind?

Puur natuurlijk mineraalwater is arm aan mineralen, nitraten en zout. Een ideaal water voor uw kind om de hele dag door te drinken!

Alle mineralen die het lijfje van je kind nodig heeft, haalt het moeiteloos uit de voeding. Daarnaast is het belangrijk dat je kleintje de hele dag door voldoende drinkt. Of, als je zwanger bent, dat jíj genoeg drinkt. Maar je wilt ook weer niet dat een teveel aan mineralen de organen van je kindje onnodig belasten. Gelukkig is SPA® Reine arm aan mineralen, nitraten en zouten. Dat maakt het ideaal om de hele dag door te drinken! 

Vergelijk zelf de mineraalgehaltes en lees meer over de unieke samenstelling van SPA® Reine.

Het perfecte water voor het lichaam

SPA® Reine is een uiterst zuiver, natuurlijk mineraalwater dat door iedereen kan worden gedronken, op elk moment van de dag, zonder enige beperking. SPA® draagt zorg voor het organisme van je kind. Wist je bijvoorbeeld dat water helpt bij de regeling van de lichaamstemperatuur*? Bovendien zorgt water er mee voor dat je kind fysisch én cognitief* goed functioneert of – anders gezegd – kan spelen en lopen, maar ook concentreren en onthouden. Straf van dat glaasje water!

Ontdek alle producten van de SPA®-familie

Spa Waters Image

Natuurlijke mineraalwaters

Natuurlijke mineraal-waters

Een geschenk van de natuur

Ontdek
Spa Fruit Image

Fruitlimonades

Heerlijk fruitige smaken en het pure water van SPA®

Ontdek
Spa Flavour Image

Waters met smaak

Puur water met een vleugje smaak

Ontdek