4 x inspiratie voor een kindvriendelijk weekendje weg!

Zin in een weekendje weg met je gezin? SPA® zocht voor jou 4 verrassende bestemmingen én activiteiten uit.

Getest en goedgekeurd door kleine avonturiers!

1. Leven op de boerenbuiten, anno 1920

“Boer en Bed” is een originele vakantieformule met vooral adresjes in Nederland. Je logeert in een ruime tent met een inrichting die herinnert aan het landleven van vroeger. De tent staat bij een actieve boerderij waar jij en je kleintje de handen uit de mouwen kunnen steken. Niets leuker dan ’s ochtends je bedstee uit te rollen, je eitje te gaan uitkiezen en het op je ouderwetse houtkachel klaar te maken!

Wegdromen bij de foto's.

konijn

2. Op de rug van een ezeltje

Wat dacht je van een gezellig ezelarrangement voor het hele gezin? Jullie wandelen door een prachtig landschap terwijl je kleintje zich laat dragen door een lief ezeltje. Een namiddag of liever een heel weekend: aan jou de keuze. Je logeert in een tent in de volle natuur, in een canvas safaritent of in een gezellige bed & breakfast.

Krijgt je kleintje niet genoeg van zijn zachtaardige vriendjes? Dan kan hij meehelpen het ezeltje te borstelen of te zadelen. En voor de allerkleinsten zijn er rustige knuffelwandelingen, meestal op de boerderij zelf. We zochten een paar adresjes voor je uit:

lief ezeltje

3. Op safari in de Beekse Bergen

Al eens een giraf de weg zien oversteken? Aapjes aan je autoruit zien zwaaien? Tijd voor een weekendje Beekse Bergen! Hier kan je op wel 4 manieren een safari maken: te voet, met de safaribus, met de boot of – lekker op je eigen tempo – met je auto. Uniek! 

Daarna nog even heerlijk ravotten in Speelland en het subtropisch zwemparadijs… en dan oogjes toe in een “Jungalow”, een bungalow in Afrikaanse stijl. Dat wordt heerlijk ontwaken met in de verte het gebrul, getrompetter en gekwetter van de jungle. Voor een onvergetelijk weekendje uit!

Op verkenning naar de Beekse Bergen!

4. Genieten van een paradijsje in Namen

week-end met kinderen

Het Provinciaal Domein van Chevetogne is een paradijs voor kinderen! Zo kan je kleine schat er konijnen, kuikentjes, geitjes, pony’s, … aaien in de kinderboerderij, luisteren naar verhaaltjes in huis van de boer, of gewoon lekker spelen in de hutjes van Robin Hood, de vergeten goudmijn, het strand van Robinson Crusoe, … Echt iets voor jouw avonturier! Moe van al dat ravotten? Het Domein beschikt over mooie chalets voor 6 à 8 personen.


Ontdek alle producten van de SPA®-familie

Spa Waters Image

Natuurlijke mineraalwaters

Natuurlijke mineraal-waters

Een geschenk van de natuur

Ontdek
Spa Fruit Image

Fruitlimonades

Heerlijk fruitige smaken en het pure water van SPA®

Ontdek
Spa Flavour Image

Waters met smaak

Puur water met een vleugje smaak

Ontdek