Baby aan boord : een unieke gebeurtenis die je volop moet vieren

Nieuw leven. Dat verandert het leven.

Het is zover, binnenkort kan je jezelf mama of papa noemen. Een groot avontuur begint, boordevol pure en onvergetelijke momenten. Niets zal ooit nog hetzelfde zijn, want nieuw leven op de wereld brengen, dát verandert alles. Een unieke gebeurtenis die je volop moet vieren. We geven je alvast een aantal leuke tips om dit helemaal op jouw manier te doen.  

Samen het leven vieren

Om de komst van je baby te vieren met familie en vrienden, kan je natuurlijk een babyshower of gender reveal party organiseren. Wat je kiest, hangt een beetje af of je het geslacht van je baby wil verklappen of niet. Gender reveal feestjes worden steeds populairder en die kan je doen op duizend-en-één manieren. Maar ook van je babyshower kan je iets unieks maken. We geven je alvast een paar leuke tips: 

Schattenjacht Gender Reveal 

Wie zegt dat een Gender Reveal feestje thuis moet gebeuren? Maak er anders een weekendje natuur van en neem je vrienden of familie mee op schattenjacht. Stippel een route uit en verstop onderweg enveloppes met vragen die leiden naar dé schat, die dan het geslacht van je baby onthult natuurlijk.

Laat je inspireren door deze prachtige locaties: 

Yoga Babyshower 

Zwanger zijn, dat is je ook bewust worden van je lichaam. Iets moois dat je misschien graag wil delen met je vriendinnen. Dus waarom geen sessie zwangerschapsyoga organiseren met je BFF’s als originele babyshower? Iedereen komt verkleed als mom-to-be om er een grappige twist aan te geven. Inclusief healthy hapjes op het einde. 

zwanger yoga doen met vriendinnen

Glaasje voor mama? 

Ja, natuurlijk is zuiver water de beste keuze voor jou en je baby, zoals het natuurlijke en mineraalarme water van SPA®. Maar als het feest is, dan mogen we toch eens zot doen. Al een geluk zijn er tal van heerlijke mocktails om je bijna-moederschap te vieren. Hier alvast ééntje om te onthouden:  

De SPA Momtail 

Vier het intiem 

Wil je liever geen feest geven en je zwangerschap gewoon vieren met je partner? Dan kan je dit ook doen:

Vereeuwig je zwangere buik 

Ook al kijk je er vandaag naar uit om van je dikke buik af te zijn, later zal je pas beseffen hoe uniek het is om zwanger te zijn. Een zwangerschapsshoot is dan ook een aanrader om je prachtige buik te vereeuwigen. Neem je partner mee en maak er meteen jullie eerste familieportret van.  

Wanneer doe je dat het best? 

 Zorg dat je nog fit genoeg bent maar dat je buik al goed te zien is, meestal is dat tussen de 32 en 35 weken. Plan de shoot zeker niet te laat. 

fotoshoot met partner voor baby

Leer communiceren met je baby 

Vanaf de vierde maand van de zwangerschap ontwikkelen de zintuigen van de foetus zich. Dan kan de baby al reageren op je aanrakingen en je stem. Om met hem te leren communiceren, kan je als koppel een sessie haptonomie volgen. Een methode waarbij je ontdekt hoe je een band kunt opbouwen met je baby nog voor de geboorte, aan de hand van aanrakingen en jullie stemmen.  


Vier het op jouw manier.  

Nieuw leven, dat moet je vieren. En als partner van het leven wil SPA® je vooral inspireren om dit op jouw manier te doen en even stil te staan bij dit puur en natuurlijk moment, of dit nu met je vrienden en familie is of enkel met je partner. 

sport zwanger

Ontdek alle producten van de SPA®-familie

Spa Waters Image

Natuurlijke mineraalwaters

Natuurlijke mineraal-waters

Een geschenk van de natuur

Ontdek
Spa Fruit Image

Fruitlimonades

Heerlijk fruitige smaken en het pure water van SPA®

Ontdek
Spa Flavour Image

Waters met smaak

Puur water met een vleugje smaak

Ontdek