NL / FR

5 originele ideeën voor een dagje uit!

Dacht je dat je alleen maar naar de zoo kon gaan met je kleintje? Laat je verrassen!

1. Konijntjes aaien? Varkens voederen?

Het kan… in de kinderboerderij!

Is jouw kind ook zo gefascineerd door dieren? Dan is een bezoekje aan de kinderboerderij een heerlijke en leerrijke ervaring. Op volgende website vind je zowat alle kinderboerderijen van België, netjes gerangschikt per provincie. Een kids-uitstap met een hoge aaibaarheidsfactor!

De leukste kinderboerderijen van Vlaanderen


2. Met z’n allen in de huifkar!

Iedereen gezellig in de huifkar, da’s een plezier voor alle zintuigen: de gezonde buitenlucht, de wind door je haren, het paardje aaien, …. Je kleintje vindt het vast allemaal even prachtig! Tijd voor een spelletje onderweg? Ik zie, ik zie wat jij niet ziet en het is… rood!

Ontdek een huifkartocht in je buurt


3. De mooiste buggy-proof wandelroutes 

Er op uit met de buggy? Op deze wandellussen kan de buggy makkelijk mee! Laat je kleintje er onderweg geregeld even uit: niets is leuker dan lekker vrij lopen, een bloempje plukken of kiekeboe spelen in het bos!


4. Ridders en prinsessen, welkom!

Vanaf 18 maanden ontwikkelt de fantasie van een kind zich sterk. Verhalen vertellen, verkleden, prinsesje spelen in een echt kasteel, … stimuleert die fantasie extra. Leuk voor jong én oud!

Waar vind ik een kasteel?


5. Matrozen en zeebonken, instappen!

Mooi weer op komst? Reserveer een plaatsje aan boord! Ook je kleintje vindt zo’n boottochtje heerlijk, met een echte kapitein, het klotsende water, dobberende eendjes, ... Ahoi, kapitein!

Zoek een boot in de buurt