NL / FR

Het mineraalwater SPA en Norm werken samen

Terug

De SPA TOUCH-flessen bestaan nu uit 100% gerecyclede en recyclebare plastic. Dat verdient wel een uitzonderlijke samenwerking. Daarom heeft SPA de handen in elkaar geslagen met NORM, een duurzaam schoenenmerk, om een paar sneakers met SPA-logo te ontwikkelen gemaakt van plastic flessen. Je kunt zelfs je kans wagen om ze te winnen! 

Norm shoes

Ecologische sneakers met een vleugje SPA

Ter verwelkoming van de nieuwe SPA TOUCH-flessen uit 100% gerecyclede en recyclebare plastic, geeft SPA je de mogelijkheid om een paar NORM-sneakers met SPA-logo te winnen. Ze bestaan voor 90% uit gerecyclede materialen. De twee merken hebben ook veel gemeen: duurzaamheid zit in hun genen en ze werken samen om een duurzamere wereld te helpen ontwikkelen. 

100% duurzame flessen

Bij SPA® hebben we beslist om geen PET meer te gebruiken om onze flessen te maken, maar PET te hergebruiken en dus rPET, of gerecyclede PET, te gebruiken. Deze wordt gemaakt van petflessen die je in de blauwe zak doet. Na het sorteren worden ze in rPET getransformeerd, een plastic dat even veilig, duurzaam en recyclebaar is als PET. Zo wordt afval niet alleen gevaloriseerd, maar rPET produceren zorgt voor minder CO2-uitstoot dan blikjes, drankkartons of niet-hergebruikte glazen flessen.  

1 paar sneakers = 6 waterflessen

De NORM-sneakers zijn gemaakt uit 90% gerecyclede materialen: elk paar NORM-schoenen is het equivalent van 6 gerecyclede flessen. Ze worden geproduceerd in Europa om hun ecologische voetafdruk maximaal te verkleinen. De gebruikte lijm is op basis van water en de schoenen zijn - natuurlijk - veganistisch. Om de weliswaar beperkte maar onvermijdelijke ecologische impact bij het transport te compenseren, plant NORM twee bomen voor elk geproduceerd paar sneakers.

SPA TOUCH: wanneer water verrast

SPA TOUCH is een gamma van 11 verrassende bruisende en niet-bruisende mineraalwaters met een extra vleugje smaak. De basis is het zuivere mineraalwater van de SPA-bronnen in het hart van de Belgische Ardennen, gecombineerd met natuurlijke aroma’s van verschillende vruchten en kruiden. SPA TOUCH bevat dus enkel ingrediënten van natuurlijke oorsprong, zonder suiker of andere additieven en zonder calorieën. 

Ontdek alle producten van de SPA®-familie

Spa Waters Image

Natuurlijke mineraalwaters

Natuurlijke mineraal-waters

Een geschenk van de natuur

Ontdek
Spa Fruit Image

Limonades

Heerlijk fruitige smaken en het pure water van SPA®

Ontdek
Spa Flavour Image

Waters met smaak

Puur water met een vleugje smaak

Ontdek