SPA® introduceert: Placeb'eau. Een nieuwe pil, met vele mogelijke voordelen.

Terug

Hoe kunnen we beter leven? Het antwoord hierop is simpel: door beter te eten en te bewegen. Wat we niet altijd beseffen is dat ook beter drinken kan helpen. Voldoende drinken. Zuiverder drinken. Duurzamer en natuurlijker.  

Daarom introduceert SPA® Placeb’eau: een pil, die we ontwikkeld hebben om je eraan te herinneren dat voldoende water drinken kan bijdragen tot een betere gezondheid

Een nieuwe pil, met vele mogelijke voordelen

Waaronder deze: het bevorderen van de spijsvertering, het behouden van de normale lichamelijke functies, het aanhouden van de normale cognitieve functies, het beter regelen van de lichaamstemperatuur, en het bevorderen van de leverfunctie.


Wat er in deze pil zit?  

Niets. 

Maar neem ze gewoon 8 keer per dag, met een glas puur water

Het water van SPA®.  

 

Placeb’eau is geen medicijn en werd ook niet ontwikkeld voor het behandelen van een bepaalde aandoening. Placeb’eau wil wél je hydratatieniveau optimaliseren, door je eraan te herinneren om meer te drinken. Als je een glas water drinkt bij elke Placeb’eau-pil die je inneemt, drink je zo tot 8 glazen per dag.

En dat is goed, want uit cijfers blijkt dat 2 Belgen op 3 onvoldoende drinken (Indiville, onderzoeksbureau Leuven). Daarom moedigt Placeb’eau je net aan om méér water te drinken, om zo beter te zorgen voor je gezondheid.

Anderzijds zijn Belgen grootverbruikers van medicijnen (Christelijke mutualiteit, 2019). Newpharma registreerde sinds 2020 een stijging van meer dan 40% in de aankoop van vitamines en voedingssupplementen.

Wij speelden dus in op deze trends toen we een pil ontwikkelden, die mensen stimuleert om meer te drinken, waardoor ze béter kunnen zorgen voor hun gezondheid. Beter drinken, om beter te leven.


Te vinden bij de deelnemende apotheken en BioShops. 

Bekijk de video

Wil je je doos Placeb'eau bestellen?

Laat je contactgegevens achter en we laten het je weten zodra ze weer beschikbaar zijn.

* Verplichte velden